Kalender juni 2020

Spread the love
image_pdfimage_print

1. Bijeenkomsten, indien mogelijk …

Dinsdag 16 en donderdag 25 juni.

2. Agape meditatie: woensdag 5 augustus.

De bijeenkomsten gaan voorlopig allemaal door in de zaal boven waar meer ruimte is.

3. Nieuw item nr. 6 “Voices of infinity”

Zie website via link http://www.spiritueelpad.org/agape-avond/

4. Spirituele boodschap: Isis ontsluierd.

De hele orde in de natuur heeft – na veelvuldig verlies van haar kroon-juweel – toch een voortgaande beweging gekend naar een hoger bewustzijn.

Aan de werking van de schijnbaar blinde krachten ligt een plan ten grond-slag. Het evolutieproces met eindeloze aanpassingen, is een bewijs hiervan… “Het vreemde van de aarde”… In het grote mysterie van deze aarde zien we overeenkomst met ‘voorwerpen die achter het scherm zijn geplaatst’. Dit is gesymboliseerd door de toverlantaarn die de ‘Chinese schimmen’ projecteren. De werkelijke figuren blijven onzichtbaar. Onzichtbare handen trekken aan de touwtjes van de evolutie. Wij zijn de weerkaat singen achter het maya, de grote illusie.

De natuur komt in evenwicht, de schimmen tonen hun ware gelaat. De mens met zijn huidig bewustzijnsniveau moet medewerken aan de uitdrukking van dit karmisch patroon. Hoe lost maya zich op naar ware realiteit? Hoe zullen de schimmen verdwijnen? Hoe wordt Isis ontsluierd… en kan de Logos aan de horizon verschijnen?

Hartelijke groeten

Gabriel Chantal Fernand