Kalender oktober 2017

Spread the love
image_pdfimage_print

1ste groep: donderdag 26 oktober – om 19u30
Wij beginnen een nieuw hoofdstuk: “Het doelbewuste pad of het pad van de zwerver”.U krijgt de teksten.

2de groep: dinsdag 17 oktober – om 19u30 (half uur meditatie vooraf start om 18u45).
Wij gaan verder met het hoofdstuk over De Geheime“ Leer”.
Zie blz. 210 par. 8 “Het mysterie van de werkelijkheid”.

Het weefgetouw van de Meesters (spirituele boodschap)
“Voor het spirituele arendsoog van de ziener van elk volk strekt de draad van Ariadne zich uit voorbij het historisch tijdperk, ononderbroken en zonder zwakke plek, zeker en gestaag, tot in de nacht van de tijd. De hand die hem vasthoudt is te machtig om hem te laten vallen of zelfs te laten breken” (uit de “Geheime Leer”).

Waar is deze waarheid, dit weefgetouw van esoterische geschiedenis en wat is het patroon van haar weefsel? Het weefgetouw staat in het thuisland van de Broederschap. De schering ervan wordt gevormd door de aloude draden van inwijding die door het offer van de adepten op spirituele spanning wordt gehouden. De inslag wordt eeuw na eeuw geweven terwijl elk land de lichtgevende draden van esoterie in zijn mysteriescholen en spirituele bijeenkomsten spint.

Spirituele groeten,

Gabriel, Fernand en Chantal.

Geef een reactie