Kalender 2024

Spread the love
image_pdfimage_print

Beste broeders en zusters op het spirituele pad zie hier de data van onze samenkomsten:

JAAR 2024:

dinsdag 23 januari
dinsdag 27 febuari
dinsdag 19 maart
dinsdag 23 april
dinsdag 21 mei
dinsdag 18 juni
dinsdag 17 juli

Voorbije bijeenkomst rond het thema ‘Gunas’:

Maandag 9 augustus 2021, kleine zaal om 19u30
Vicky zal in het eerste deel tot aan de pauze een bespreking verzorgen over de ‘Gunas’.
Dit zijn energieën die in heel de schepping werken. We hebben dit 10 jaar geleden reeds behandeld (blz. 19-20 en 21 in de cursus). Weinigen van toen zijn nu nog bij onze groep. Vicky zal dit ook op haar wijze naar voor brengen in dialoog met de aanwezigen. In het tweede deel gaan we verder met de syllabus over praktische toepassingen.

Een aanmoediging:

Ziekte, op reis zijn, het werk of andere omstandigheden kan onze aanwezigheid soms onmogelijk maken. Niemand – uiteraard – is verplicht naar de bijeenkomsten te komen. Eens echter dat u regelmatig komt, rekenen wij erop dat u aanwezig bent, tenzij het echt niet mogelijk is. U moet zich uiteindelijk niet aan ons verantwoorden, maar wel aan uw zelf. Het is een voorrecht deze bijeenkomsten te kunnen volgen zoals dit ook was en nog steeds is in de mysterie-scholen. Wij kunnen en zullen nooit oordelen over uw aanwezigheid of niet. Deze gedachtegang moet men dus beschouwen als een aanmoediging.

Ken Uw zelf! Bedenk dat u de opvolgers bent van Plato, Plotinos, Amonius Saccas, Hypathia, Schopenhauer, Blavatsky, en zovele anderen. Neem dus de toorts over en geef ze door waar het kan!!!

Met warme spirituele groeten voor ‘Diepe Vrede’.

Gabriel Chantal Fernand