Kalender december 2020

Spread the love
image_pdfimage_print

Beste leerlingen op het pad
Zoals wij uit de nieuwsberichten kunnen opmaken zijn onze bijeenkomsten nog niet mogelijk. Laat ons hopen dat dit in januari 2021 wel zal kunnen.

Spirituele reflectie
Onze planeet aarde heeft een karmisch patroon, zoals dit is voor gans de kosmos. Dit wordt zeer mooi metaforisch uitgedrukt in “de Lier van Apollo”. Deze wonderlijke leer toont hoe onze constitutie is verweven met het weefsel van de kosmos. De mens lijkt op een klankbord, bespannen met de zeven snaren van de lier van Apollo, waarover de winden van de eeuwigheid strijken. De gecombineerde tonen van de snaren brengen in hem een kosmische symfonie voort die nog niet bestond. Ieder van ons is een levende mystieke lier die in harmonie meetrilt met de muziek der sferen.

Tril in deze tijd ook positief mee met de lier van Apollo !!!

Gabriel Chantal Fernand